L’Oréal Paris Smokey Oogschaduwpalette

Wat is het een prachtig klein palette, vind je niet?Zelf ben ik altijd bang geweest om zwarte oogschaduw te proberen; dit kan al snel je ooglook maken of breken. In mijn geval vaak het laatste. Je kent het wel; net iets te weinig op je kwast om vervolgens net iets té veel op je kwast te doen waardoor je eindigt met een zwart oog. Oeps!

IMG_7199

Toen ik dit palette kreeg heb ik dus een tijdje getwijfeld of ik deze wel zou houden of niet. Juist omdat de kleuren uit mijn comfortzone liggen heb ik besloten om hem te testen. Daarnaast is het een perfect formaat om mee te nemen op reis.

image2

Heb je een feestje? Het palette is handig om mee te nemen in je tas!

De kleuren vallen me niet tegen! Er zitten 3 prachtige grijstinten in, variërend van lichtwit tot donkergrijs. Je kunt je look vervolgens eindigen met nog meer diepte toe te voegen door middel van de zwarte kleur. In tegenstelling tot alle grijze tinten is de zwarte kleur mat.

image4

Ik vind het prachtig hoe de 3 grijstinten glanzen en glitteren op mijn oog. Wauw wat prachtig om te zien! De pigmentatie van deze kleuren valt ook zeker niet tegen, al is het niet de beste pigmentatie ever. Maar ik hoef niet veel te gebruiken om het gewenste effect te hebben. Juist daarom viel de zwarte kleur mij iets tegen.. Niet dat de pigmentatie daarvan slecht is, hij geeft namelijk prima kleur af. Maar wanneer ik hem in de ooglook blend blijft er niet veel meer over dan  een diepgrijze kleur.

Dat wekt bij mij de volgende reactie op; smeren smeren smeren!

image1

Agh echt klagen mag ik niet, want je kunt prachtige looks maken met deze 4 kleurtjes. En voor de beginnelingen onder ons is het erg leuk dat er een voorbeeldlook op de achterkant van het palette staat geschreven. Handig!

Toch wil ik afsluiten met het feit dat de zwart dus niet het zwartstezwart is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s