Etos Spicy Mandarin Kerstlijn

Kerst is op stipt nr 1 de leukste tijd van het jaar! Om jezelf (of anderen) nog meer te verwennen heeft de Etos een prachtige Limited Edition lijn uitgebracht. De geur hiervan is Spicy Mandarin en bevat vele soorten bodyproducten. Vandaag vertel ik jullie mijn mening over 3 producten van deze lijn. Lees je snel mee?Wat is het een prachtige lijn om te zien! De producten stralen warmte, schoonheid en feestdagen uit. Alleen als ik er naar kijk komt de kerstspirit al in me naar boven!

Zoals ik al eerder zei zijn alle producten in dezelfde geur gemaakt: Spicy Mandarin. Een geur die het best te omschrijven is als: glühwein meets Bubblegum. Het heeft inderdaad een kruidige ondertoon en is een perfecte combinatie met de zoete geur. Een heerlijk warme, zoete lijn voor de tijd van dit jaar.

nnnnnnnn

De 3 Kerstproducten in dit artikel zijn:
– Enriching Shower Foam Spicy Mandarin 200ml €4,99
– Shimmering Body Cream Spicy Mandarin 200ml €5,99
– Sparklink Decollete Fluid Spicy Mandarin 50ml €5,99

Wat er zo leuk aan de hele lijn is, is dat ondanks dat alle producten hetzelfde ruiken, het toch varieërt van sterkte & gebruik. Het is absoluut geen saaie lijn, het is zelfs een lijn vol verrassingen! Ik vertel je waarom:

image4 (1)

jjjjjj

De Enriching Shower Foam doet me denken aan een scheerschuim. In eerste instantie voelt het aan als gel, maar wanneer je de gel kneed wordt het geheel steeds groter en gaat het steeds meer schuimen. Wanneer je water toevoegt wordt het heerlijk zeperig schuim. Erg fijn in gebruik! Zeker omdat je maar weinig van het product nodig hebt en er dus lang mee zult doen.

Leuk feitje: wanneer je de producten met elkaar combineert blijft de geur extra lang hangen

kkkkk

Na het douchen smeer ik me heerlijk in met de Shimmering Body Cream. Het woord zegt het al: er zitten glitters in. Hele fijne, maar enorm veel! Mijn lichaam word prachtig bedekt door de subtiele, kleine gouden glitters. Wat mij betreft de ultieme Kerstglitters. Prachtig om te zien, helaas minder fijn voor mijn handen. Die glitters zijn er bijna niet af te wassen! Aan de andere kant ook weer leuk: zo heb je dagenlang die partyglow.
De Cream is enorm vloeibaar, waardoor het makkelijk uit te smeren is en redelijk snel intrekt. Er blijft geen plakkerige of vette laag achter.

image5

De Sparkling Decollete Fluid is een erg leuke toevoeging voor de andere 2 producten. Het is nét even iets sterker ruikend dan de Body Cream en bevat meer glitters. Iets wat inderdaad erg leuk is voor de nek, decolleté & schouders. Wel jammer dat deze wat vettig is, al heb ik het idee dat hij mijn huid wel goed hydrateerd. Het gebruik hiervan vind ik wel echt minder; het product bevat een pompje. Dit werkt toch niet zo snel en makkelijk als een spray. Weer die handen onder de glitters.. Maar ik moet zeggen: het is een heerlijk product!

Al bij al ben ik erg tevreden over deze producten, vooral in combinatie met elkaar. Zo is de geur toch beter aanwezig en vallen de glitters nét iets meer op. Super leuk ook om iemand cadeau te doen; vooral omdat ze in elk Etos filiaal de producten prachtig voor je inpakken.

Wil je je huis ook zo lekker laten ruiken? De Etos heeft ook heerlijke geurkaarsen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s