MAC Young Adittude

Wauw wat vind ik dit een ongelooflijk toffe kleur!! Het is erg gewaagd, maar dat is juist wat ik er zo leuk aan vind! Wat mij betreft hoef je niet tot Halloween te wachten: dit kleurtje kan het hele jaar door!

Ik zag dit exemplaar bij de Douglas staan en kon het niet laten om hem even te proberen. Eenmaal op mijn lippen kon ik niet anders dan hem meenemen. Wat een gaaf item!

Bij de Douglas & MAC store kun je hem halen voor €24,50

De kleur is gewoonweg prachtig intens gepigmenteerd. Toch kun je er 2 kleuren uithalen: zo is hij wat groenig blauw wanneer je weinig opsmeert, maar donker blauw tot zwart als je meerdere laagjes opsmeert.
Erg leuk om mee te spelen!

Wel is het even goed uitkijken dat je overal evenveel smeert, anders kan hij er wat vlekkerig uitzien.

In het gebruik vind ik de liquid lipstick heel erg fijn: hij smeert goed, droogt snel & blijft de hele dag zitten. Zelfs met eten en drinken zit hij er nog op! Wel moet ik zeggen dat de lipstick na veel contact met dingen van buitenaf (zoals glazen, maar ook wanneer je je lippen veel langs elkaar wrijft) er wat korrelig uit komt te zien en dus ook iets loslaat. Dit is wel geleidelijk, dus geen kale plekken op je lippen. Maar toch: dat korrelige is erg vreemd.. ik moet dan even goed opletten dat ik die korrels niet ‘opeet’.

Wel vind ik het gevoel op mijn lippen geweldig. Of beter gezegd: je voelt hem niet zitten. Iets wat ik heel prettig vind!
Ondanks dat de lipstick goed droog is op je lippen, is hij totaal niet uitdrogend en gaat hij ook niet in de lijntjes zitten.

You either love it or hate it

Over de kleur krijg ik veel verschillende reacties en allemaal uitersten van elkaar. Het is óf ‘uhl ziet er niet uit, ben je gothic ofzo?’ óf ‘wauw wat een toffe kleur! Dat je dat durft’.
Mijn mening? Het is een vorm van creativiteit en het mooie eraan is: aan het einde van de dag haal je het er gewoon weer af : ).

Wat is jouw mening over zulk soort heftige kleuren? En heb jij heftige make-upjes in jouw bezit? Laat het me weten in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s