NYX Glitterprimer

Het glitterseizoen is officieel afgelopen, toch weerhoud dat mij niet om glitters te gebruiken!
Maar hoe zorg je er nu precies voor dat die glitters het gehele feestje op je huid blijven zitten? NYX heeft dé oplossing!

Voor alle human unicorns onder ons heeft NYX een glitterprimer uitgebracht!

Wat is een primer?
Voordat je een primer in huis haalt is het handig om te weten waar de primer voor bedoeld is. Je hebt verschillende soorten primers. De meest standaard primers zorgen ervoor dat het gewenste product beter op de huid blijft zitten. Zo zorgt een oogschaduwprimer ervoor dat je oogschaduw mooier en langer blijft zitten. En je raadt het al: een glitterprimer zorgt ervoor dat de glitters lang op je huid blijven zitten.

Hoe werkt een primer precies?
In een primer zitten bestanddelen die het vet van de huid bedekken en een licht plakkerig laagje achterlaat. Dit laagje zorgt ervoor dat het product goed blijft plakken en dus langer blijft zitten.

Het leuke aan deze glitterprimer is, is dat je deze op je gehele lichaam kunt gebruiken. Hij geeft aan dat het voor lippen en ogen bestemt is, maar laten we eerlijk wezen: als je het op je ogen en lippen kunt smeren, kun je het vast ook op je wangen smeren.

Een leuke feesttip: wanneer je een shoulderless topje of jurkje hebt is het prachtig om bij je sleutelbeenderen wat glitters te smeren

Je kunt het product scoren bij Douglas & Douglas.nl

 

De primer zorgt ervoor dat glitters goed blijven plakken. Al moet ik eerlijk zeggen, dat wanneer ik een full-on-discobal momentje wil hebben, ik toch meer van het product moet gebruiken. Het droogt namelijk snel in, waardoor je redelijk snel te werk moet gaan. Maar dat is wat mij betreft niet zo erg: het product kost maar €9,40.

Op mijn ogen gebruik ik eerst een oogschaduwprimer (van Urben Decay) en hier overheen de NYX glitterprimer. Deze combinatie werkt voor mij erg goed!

Ook op de lippen werkt de primer goed en blijven de glitters goed zitten. Super leuk om zelf een glitterlip te maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s